Sant Dalmai

 

 

POLIESPORTIU SANT DALMAI

 

Tipología: Espai d’us polivalent

Any: 2004

Situació: Sant Dalmai, Girona

Àrea: 1.516 m2

Client: Ajuntament de Vilobí d’Onyar

 

 

L’encàrrec va consistir a dissenyar un espai d’ús polivalent per al poble de Sant Dalmai, en el municipi de Vilobí d’Onyar. L’edifici i el seu entorn havia de poder albergar tant activitats esportives com qualsevol altre esdeveniment social i cultural.

Es va optar per un volum simple que afavorís l’economia tant com la multiplicitat de funcions. Mitjançant tres grans obertures es potencia la seva relació amb l’espai exterior adjacent de forma d’albergar activitats que també requereixin desenvolupar-se a l’aire lliure. L’estructura de la coberta és de fusta laminada encolada, permetent grans llums i conferint un aspecte amable i càlid.